23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çalışmalarımız.

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuzda spor  yarışmaları, müzk ve resim etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinliklerimize katılım sağlayarak bizlere destek veren Danfoss firmasına ve misafir olarak faaliyetlere katılım sağlayan Osmanlı İlkokulu öğrencileri ile öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunarız.

Özel eğitim öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmada, katılım sağlayan velilerimize :

-Özel Eğitim Öğrencilerinde Dil ve Konuşma Becerileri

-Özel Eğitim Öğrencilerinde Alternatif İletişim Becerileri

-Özel Eğitim Öğrencilerinde Toplumsal Yaşam Becerileri konularında bilgi verilmiştir.

Mrt

Down Sendromu bir hastalık değil farkındalık, +1 ile dünyamıza kattığınız güzelliklerin farkındayız. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından bahçemize oyun ve etkinlik alanları yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kapsamında Şehitlerimizi Andık.

Mrt

Okulumuzda Acil Durum Tahliye Planımız doğrultusunda deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Tatbikat sonucu okulumuzu 1 dakika 40 saniyede tahliye edilmiştir. Öğrencilerimiz  ve personellerimiz önceden belirlenen toplanma alanında alanında toplanarak tatbikat başarı ile sonlandırılmıştır.

Şbt

Tekirdağ İl genelinde okul sporları bünyesinde yapılan ‘Özel Sporcular Atletizm Yarışmaları’ nda öğrencilerimizin almış olduğu dereceler aşağıda listelenmiştir. Sporcularımızı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

100 Metre Yıldızlar Mental İl Dereceleri

Uzun Atlama Genç Erkekler Mental İl Dereceleri

3. Zafer argın

Ara

Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Diyetisyen Serhat İLBARS, velilerimize yönelik 'Diyabet' , 'Sağlıklı Beslenme' ve 'Fiziksel Aktivite' konularında eğitim vermiştir.

Ara

Okulumuzun düzenlediği ve Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde sunduğumuz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çeşitli gösterilerle kutlanmıştır. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri , Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi  Halk Oyunları Ekibi ve misafir bando takımı ; Şiir, Son Balo (Tango , Zeybek), Komedi Üçlüsü, Ritim gösterisi, Oratoryo, Aşuk&Maşuk, Müzik Kutusu, Koro, Halkoyunu ve Bando gösterileri protokol, velilerimiz ve halkımıza sunulmuştur.

Kas

Çerkezköy'de Dünya Engelliler Günü Programı, okulumuz tarafından düzenlenen etkinliklerle anlam bulacak.

Kas

Öğretmenler gününün anlam ve önemine yönelik çalışmalarımız sergilendi. Okul yönetimi tarafından tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan anma programı ile saygı ile anıldı.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programda, Cumhuriyetimizin 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Okulumuz hemşiresi tarafından öğretmenlerimize ilkyardım teorik eğitimi verildi.