Kas

Okulumuz hemşiresi tarafından öğretmenlerimize ilkyardım teorik eğitimi verildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle, Şehir Erdem Uçar ortaokuluna Türk Bayraklı tişörtlerimizden hediye ettik.

Haz

Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin katkıları ile Engelliler Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklerde 'Sanatçılar' gösterisi, Karagöz & Hacivat tiyatrosu, Şarkı ve şiir dinletileri, Halk oyunları gösterileri sunuldu.

Haz

12. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni ve engelliler haftası etkinliklerinin 2. kısmı düzenlenen tören ve yapılan etkinliklerle icra edildi. Mezun öğrencilerin velileri duygu dolu anlar yaşarken, mezuniyet töreninin ardından öğrenciler ve öğretmenler halat çekme, çuval yarışı, ayakla balon patlatma, yakar top ve huni ile top taşıma oyunları oynadı.

May

Velilerimize yönelik, Özel Eğitim Öğrencilerinde 'Özbakım Becerilerinin Öğretilmesi' ve 'Tuvalet Eğitimi' ile ilgili seminer yapıldı.

May

Öğrencilerimizin yaşamlarını sağlık bir şekilde sürdürmeleri adına yaptığımız çalışmaların devamına sportif faaliyetler ile devam edildi.

Önceki Çalışma, Veli semineri:

icerikler/velilerimize-saglik-konulu-seminer-yapildi_13767156.html

Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin katkıları ile Çerkezköy Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla program icra edildi.

Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerin sunulmasıyla devam etti. Gösterilerde :

Faruk KARAASLAN’ı ‘Özel Çocuklar’ adlı şiiri okudu.

Okulumuz 1.Kademe öğrencileri ponpon gösterisi sergiledi.

Sudenaz DEMİR 'Dünya Otizm Günü' adlı şiiri okudu.

'Arkadaşımla Ayna Oyunu' sergilendi.

'Meslekler' etkinliği sunuldu.

Okulumuz 2.Kademe öğrencileri 'Komedi Dans Üçlüsü' gösterisi icra edildi.

'Sandalye Kapmaca' oyunu oynandı.

Program Roman havası ve Ankara havası oyunlarıyla sona erdi.

Mrt

Velilerimize, beslenme ve fiziksel aktivitenin beden sağlığında ve özel eğitimde önemi ile ilgili seminer yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz okulumuzun yeni üyesi Oscar için mama alışverişi yaptı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Bahçeşehir TED Koleji öğrencilerinin de katılımıyla kutlandı. Sanat etkinlikleri, şarkı söyleme, spor oyunları ve daha bir çok etkinliğin yapıldığı günü herkes mutlu bir yorgunlukla bitirdi.

Kas

Velilerimize katılabilecekleri kurslar hakkında broşürler hazırlanıp gönderilerek bilgi verildi.

Broşür örneğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kas

Okulumuzda spor ve oyun alanları oluşturulmuştur.

Kas

Okulumuz bahçesinde hayvanlar için beslenme alanları oluşturulmuştur.

İlgili broşürler ektedir.