Sağlık Bakanlığımızın paylaştığı '1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası' ile ilgili bilgi notuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Günü vesilesiyle, Sağlık Bakanlığı'mızca hazırlanan bilgi notuna verilen linkten ulaşabilirsiniz.

Kas

Okulumuzda ilk defa görev alan öğretmenlerimize 'Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı ve BEP Hazırlama Süreci'ne yönelik eğitim düzenlendi.

Kas

Sağlık Bakanlığımızın yayınladığı Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı metni ilgili linkte sunulmuştur.

18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü okulumuzda saygı duruşu ve istiklal marşı ile anıldı. 2. kademe öğrencilerimizin panosuyla hafta boyunca farkındalık kazandırıldı.

Ara

Öğretmenlerimiz  'Özel Eğitim Gereksinimli Bireylerin Gelişim ve Eğitimlerinde Kullanılan Mobil Cihazlar ve Yazılımlar' konulu makale üzerinde tartışmalarda bulunmuştur. Tecrübeli öğretmenlerimiz, teknolojinin etkin kullanımıyla ilgili tecrübelerini diğer öğretmenlerimizle paylaşmıştır.

İlgili makaleye ulaşmak için: https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/586372

Ekm

Yıl boyunc okul ve öğretmenler tarafından kullanılacak materyallerin tespiti yapıldı. Eksik materyallerin temini konusunda çalışmalar yapılması planlandı.

Ara

Genel müdürlüğümüzün hazırladığı kamu spotları, engellilerin hak ve hüviyetlerinin daha iyi anlaşılması amacıyla toplumla paylaşıldı.