Ekm

May

Okulumuz öğrencileri yapılan derslerde ve derslere ek olarak çalıştıkları projelerde ortaya hayvan dostlarımız için güvenle yaşayabilecekleri yuva ortamları oluşturmaktadır.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde; öğrencilerimiz öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu yemeklerle ziyafet çektiler. Günün ilerleyen saatlerinde ise Nurullah Narin Ortaokulu ve Şehit İbrahim Parlakçı Ortaokulu öğrencileri okulumuza ziyaret gerçekleştirdi.

Yeni kurulan alanlarımızla birlikte geri dönüşümde daha da ileriyiz.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı okul eklenti ve bölümlerinin ,  6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu ve kanuna bağlı yönetmeliklere, enerji verimliliği politikalarına uygunluğunun gözden geçirilmesi gerekli güvenlik, temizlik ve sağlık tedbirlerinin (risk alanlarının belirlenmesi, aydınlatma, kamera, soyal mesafe ve hijyen vb.) alınması amacıyla aşağıda sıralanan incelemeler yapılmıştır:

Turkcell´in katkılarıyla yeni otizm sınıfımız faaliyete geçti.